Luxe keuken met eiland

Geschreven door in Binnenkijker
25 februari 2020 | Aangepast op: 17 december 2020

Luxe keuken met eiland

Een smaakvolle maar ook zeker slimme keuken, is deze luxe keuken met eiland. Een tijdloze keuken met bijzondere accenten waardoor dit een fijne ruimte in het huis is om te vertoeven. De bijzondere details in het raam, de stalen deuren en de Dauby wandtegels geven de keuken een unieke uitstraling.

Luxe Keuken Met Eiland
Slimme Keuken

Complete luxe keuken

Deze complete luxe keuken met eiland en barkrukken nodigt uit! Doordat er zo consistent mogelijk is gewerkt met de afmetingen van de kasten, oogt de keuken rustig, ondanks de bijzondere details. De Dauby wandtegels geven karakter aan de keuken. En wat dacht u van de Amerikaanse koelkast, verwerkt in de hoge kastenwand? Een blikvanger op zich, maar doordat deze zo mooi verwerkt is in de kastenwand klopt deze in het geheel van deze luxe keuken.

Luxe Keukens

Wilt u ook een luxe keuken met eiland?

Wilt u ook graag een luxe keuken met eiland? Bent u geïnspireerd geraakt door deze keuken en bent u benieuwd wat onze keukenadviseurs voor u kunnen ontwerpen? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maassluis en één van onze keukenadviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw slimme en smaakvolle keuken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak