Luxe keuken met eiland

Geschreven op 25 februari 2020 door Olaf Blom in Binnenkijker

Luxe keuken met eiland

Een smaakvolle maar ook zeker slimme keuken, is deze luxe keuken met eiland. Een tijdloze keuken met bijzondere accenten waardoor dit een fijne ruimte in het huis is om te vertoeven. De bijzondere details in het raam, de stalen deuren en de Dauby wandtegels geven de keuken een unieke uitstraling.

Complete luxe keuken

Deze complete luxe keuken met eiland en barkrukken nodigt uit! Doordat er zo consistent mogelijk is gewerkt met de afmetingen van de kasten, oogt de keuken rustig, ondanks de bijzondere details. De Dauby wandtegels geven karakter aan de keuken. En wat dacht u van de Amerikaanse koelkast, verwerkt in de hoge kastenwand? Een blikvanger op zich, maar doordat deze zo mooi verwerkt is in de kastenwand klopt deze in het geheel van deze luxe keuken.

Wilt u ook een luxe keuken met eiland?

Wilt u ook graag een luxe keuken met eiland? Bent u geïnspireerd geraakt door deze keuken en bent u benieuwd wat onze keukenadviseurs voor u kunnen ontwerpen? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maassluis en één van onze keukenadviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw slimme en smaakvolle keuken.

Olaf Blom
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.