Dé keukentrend van dit moment

Geschreven door Coen van Gilst in Inspiratie
18 januari 2016 | Aangepast op: 19 december 2022

De keukentrend van dit moment is de landelijke stijlvolle keuken. Dit type keukens geeft direct een sfeervol en comfortabel gevoel aan uw huis.

De gemiddelde Nederlander is gehaast, druk en wil de kostbare tijd die hij te besteden heeft met zijn dierbaren in een veilige en prettige omgeving spenderen. Lees verder voor de keukentrend van dit moment of ontdek de laatste keukentrends.

Gezellig samen aan de keukentafel

Samen met vrienden genieten van een heerlijk bereidde maaltijd of de kinderen helpen met het huiswerk terwijl ondertussen de oven heerlijke geuren produceert. Dit komt goed tot z’n recht in een landelijke keuken met grote keukentafel waarbij er tijd is voor elkaar. Even die drukke wereld ontvluchten. Maar natuurlijk wel voorzien van alle moderne gemakken die - als het even kan - bijdragen aan het milieu.

Handgemaakte Landelijke Keukens​

Piet Boon is gestart met dit type keukens en heeft hiermee een ongekend succes behaald. Het spreekt in eerste instantie de Nederlander aan, maar ook steeds meer mensen over de grens zien dit type keuken graag in hun huis. Een landelijke keuken is sober, tijdloos, robuust maar zeker stijlvol en kan in verschillende stijlen worden geschetst. Denk aan kleur, houtsoort en mate van moderne apparatuur. Moderne apparatuur past namelijk uitstekend in een landelijke keuken terwijl dat in eerste instantie niet voor de hand ligt. Denk aan een stoomoven, luxueuze koelkast maar denk ook aan een sfeer-verhogende open haard. Er zijn een tal van mogelijkheden om de landelijke keuken naar uw smaak en wensen te ontwerpen zodat deze perfect - als open keuken - aansluit bij uw woonkamer interieur.

Meer keukentrends?

Benieuwd naar andere keukentrends? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar ons artikel over gouden keukentips voor uw roségoud of gouden keukendetails of bekijk de keukentrends van 2020.

Gouden keukentips
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak