RTL Woonmagazine Keukentrends

Geschreven door Jeroen Vermaat in Inspiratie
6 oktober 2017 | Aangepast op: 12 september 2023

Michiel de Zeeuw van RTL Woonmagazine was bij SmartDesign Keukenstudio in de zaak, op zoek naar de laatste keukentrends. Daarvoor is Michiel bij ons aan het juiste adres!

Keukentrends van dit moment

In onze toonzaal laten wij altijd de nieuwste keuken, apparatuur en keukenbladen zien. Zo weet u zeker dat u een keuken kiest die van alle (technologische) gemakken en laatste esthetische trends is voorzien.

Stoere houten keuken

Zo laten wij de stoere houten keuken zien in combinatie met een ruige betonlook achterwand. Deze keuken behoort tot de Maatwerk collectie waar wij een speciale plek voor hebben gecreëerd in onze toonzaal.

Hoogglans witte keuken

Natuurlijk hebben wij ook een witte, greeploze, hoogglans keuken in onze toonzaal inclusief witte spoelbak en kraan. Deze tijdloze keuken mag uiteraard niet ontbreken.

Donkere keuken

Een opkomende trend is de matte donkere of zelfs zwarte keuken. Wij hebben ervoor gekozen om dit te combineren met gouden details zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. In onze toonzaal uitgevoerd met een donker keramiek werkblad. Een mooi detail is de handgreep van Miele die nu ook uitvoerbaar is in het goud. It’s all in the details..

Greeploos en betonlook keuken

Liever een greeploze keuken én greeploze apparatuur? Ook daar hebben wij een keuken voor ingericht. De betonlook keuken met greeploze apparatuur en een knock-to-open systeem maken deze keuken enorm strak en modern.

Rtl Woonmagazine Michiel De Zeeuw

RTL Woonmagazine

In het TV programma RTL Woonmagazine wordt aandacht besteed aan het interieur, interieurstyling, droomhuizen tips en woon- en keukentrends.
In de uitzending van zondag 1 oktober 2017 komt Michiel langs bij SmartDesign Keukenstudio om keukentrends op te snuiven. Later wordt een familie in Barendrecht verrast met een complete metamorfose van hun woning inclusief gloednieuwe keuken. Via RTL XL kunt u de aflevering met SmartDesign Keukenstudio alsnog bekijken.

Jeroen Vermaat
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak