Blauwe hoogglans keuken

Geschreven op 23 juni 2020 door Coen van Gilst in Binnenkijker

Een strakke blauwe hoogglans keuken gecombineerd met een houten blad op het kookeiland dat doorloopt in een sfeervolle bartafel. Deze bijzondere next125 keuken bevat mooie details en is het middelpunt van de leefruimte.

next125 indigoblauw

De next125 keuken is uitgevoerd in next125 NX501 fronten, in de kleur indigoblauw hoogglans. De strakke afwerking komt met name door de greeploze uitvoering en de geplaatst standbouw waardoor de kasten als het ware in de muur zijn geplaatst.

Blauwe keuken met eiland

De klant koos voor een sfeervol kookeiland door de toepassing van een massief houten werkblad. Dit afgezet tegen het stoere RVS blad wat voor de spoelzone is gebruikt. De bartafel is op een slimme manier doorgetrokken vanuit het kookeiland. Hierdoor is er genoeg plek om met in ieder geval vier personen aan tafel te kunnen.

Door het kookeiland in het midden van de ruimte te plaatsen, is het de plek om aan te schuiven als er gekookt wordt.

Keuken samenstelling

Deze greeploze next125 keuken bevat de volgende specificaties:

Keukenfront: next125 NX501. Indigoblauw hoogglans.

Keukenapparatuur: koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-stoomoven, oven met magnetron, inductie kookplaat met werkbladafzuiging en Quooker kraan met zeeppomp

Werkbladen: Richtingloos geborsteld RVS werkblad, 20 mm dik. Het werkblad op het kookeiland dat doorloopt in de bartafel is een massief houten blad van 40 mm dik.

Interesse in een blauwe hoogglans keuken?

Heeft u interesse in een blauwe hoogglans keuken? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maassluis waar wij graag van u horen wat uw wensen en ideeën zijn voor uw smaakvolle keuken.

Maak een afspraak
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak