P. van Sorge

Gekocht de SmartSelect Glasline droomkeuken bij Smartdesign Keukenstudio. Zeer goede en profesionele advisering bij het ontwerp van de keuken in de ruimtelijk omgeving van de woonkamer met behulp van 2D & 3D animatie software zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Kennis op het gebied van woonkamer architectuur is in huis en dat kwam goed van pas bij de inrichting van de woonkamer met de nieuwe keuken. Installatie van de keuken is door ook goede vakmensen uitgevoerd.

P. van Sorge
P. van Sorge
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.