Keuken renovatie

Kies voor renoveren door SmartDesign Keukenstudio

Uw keuken renoveren

Een 'nieuwe' keuken voor minder geld? Laat uw keuken renoveren door één van de gespecialiseerde vakmannen van SmartDesign Keukenstudio. Vervang uw complete keuken met nieuwe apparatuur die uw keuken weer up-to-date maakt. Als renovatiespecialist adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Wie slim is kiest voor renoveren, de snelste en goedkoopste manier om uw droomkeuken te realiseren.

Werkwijze keukenrenovatie

Renoveren van A tot Z. Het renoveren van een keuken is geen klus voor de doorsnee doe-het-zelver. Het is vakwerk voor een specialist die ervaring heeft op álle voorkomende gebieden, zoals: water, tegelwerk, gas en elektriciteit, maar ook van fronten, werkbladen en keukenapparatuur. Heeft u last van lades die niet meer lekker lopen, kapotte scharnieren, foliefronten die loslaten of verouderde keukenapparatuur? Laat uw keuken dan opknappen door Keukenstudio Maassluis.

Afspraak maken voor keukenrenovatie?

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We lopen dan direct met u door uw wensen en voorkeuren heen. U geeft de kaders aan en bepaalt zelf aan welke eisen, wensen en budget uw 'nieuwe' keuken moet voldoen. U ontvangt binnen een week een advies, gekoppeld aan een duidelijke offerte. De renovatie wordt uitgevoerd door vakkundige monteurs met veel ervaring op het gebied van renovatie. Zij nemen u het gehele renovatieproces en alle werkzaamheden die daarbij horen volledig uit handen; vanaf de eerste opmeting tot oplevering. Bovendien hebben wij direct toegang tot alle bekende merken, waardoor de levertijden zeer kort zijn. Zo kunt u snel genieten van uw `nieuwe` keuken!

Bij het renoveren van uw keuken kunt u denken aan de volgende onderdelen:

  • keukendeuren
  • aanrechtbladen
  • keukenkasten
  • keukenlades
  • verlichting
  • handgrepen
  • elektriciteit
  • spoelunits
  • apparatuur

Kies voor keukenrenovatie!

Geen geld (over) voor een nieuwe keuken? Kies voor renoveren. Al onze specialisten hebben ruime ervaring met renovaties en direct toegang tot alle bekende merken. Voor fronten, werkbladen en voor apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak