Pin uw droomkeuken

en krijg een Boretti BBQ cadeau!

Pin uw droomkeuken loopt van 1 mei tot en met 30 september 2019. Op zoek naar inspiratie, trends en leuke ideeën voor uw keuken? Ga zelf aan de slag en pin uw droomkeuken bij SmartDesign Keukenstudio. Maak op Pinterest een bord dat voldoet aan de spelregels, dan krijgt u van ons een Boretti Terzo BBQ of BergHoff waardebon bij aanschaf van een nieuwe keuken.

Pin uw Droomkeuken op Pinterest

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en ideeën van uw droomkeuken, introduceren wij “Pin uw droomkeuken”. Deze campagne loopt van 1 mei tot en met 30 september 2019.

De spelregels

Maak een Pinterest bord aan - in de periode tussen 1 mei en 30 september als u een nieuwe keuken aanschaft bij SmartDesign Keukenstudio - dat voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. Heeft u nog geen Pinterest account, maak dan een gratis account aan op www.pinterest.com
  2. Maak een board aan met de titel #Droomkeuken en zorg ervoor dat het bord openbaar is (niet verborgen)
  3. Pin minimaal drie keukens van de website van www.keukenstudiomaassluis.nl die u mooi vindt en voeg daar de hashtags #keukeninspiratie en #keuken toe.
    Pin op dit bord hoe uw droomkeuken eruit ziet – denk bijvoorbeeld ook aan uw favoriete kleuren, interieur, apparatuur, accessoires en ga zo maar door. Plaats minimaal 10 pins zodat wij een goed beeld krijgen van uw smaak en wensen. Maak gebruik van de Pinterest Pin-It-Button om dit gemakkelijk te doen, hier vindt u de uitleg over de Pin-It-button.
  4. Volg het Pinterest account van SmartDesign Keukenstudio
  5. Voeg SmartDesign Keukenstudio toe als beheerder van uw droomkeuken-bord of stuur een e-mail met de URL van uw bord naar info@keukenstudiomaassluis.nl.

Voor de fanatieke pinners onder ons: voeg in de beschrijving van de pins toe waarom dit item u zo aanspreekt.

Boretti Terzo BBQ cadeau of BergHoff bon

Heeft u uw bord gemaakt en heeft u bovengenoemde spelregels toegepast? Laat dan aan uw adviseur weten dat u een Pinterest bord heeft gemaakt.

Boretti Terzo BBQ
Op die manier kunt u uw Boretti Terzo BBQ op afroep afhalen aan de Mozartlaan 334 in Maassluis.

Berghoff messenset + bon
Wilt u liever een luxe Berghoff messenset én een Berghoff waardebon t.w.v. €250,- om zelf keukenartikelen uit te kiezen? Dan mag dat ook. Aan u de keuze.

OP = OP!

Looptijd

Aanschaf periode van uw keuken: 1 mei 2019 tot en met 30 september 2019.
Levering van uw keuken: uiterlijk 30 april 2020.

Heeft u vragen over "Pin uw droomkeuken"? Laat het dan weten door een e-mail te sturen.

Bekijk hier de actievoorwaarden van de Pin uw droomkeuken actie.

Volg ons op Pinterest

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak