Wim en Karin Valstar

Wij zijn op aanraden van mijn ouders naar keukenstudio Maassluis gegaan. Zij hadden net hun derde keuken daar gekocht (in 3 verschillende huizen) en waren zeer goed te spreken over het vakkundige advies en de vriendelijke benadering van hun klanten (Raymond Mosselman). Wij waren gelijk enthousiast en hebben nu een prachtige keuken waar we erg blij mee zijn en die geheel aan onze wensen voldoet.
Het installeren werd ook zeer netjes gedaan. Een echte aanrader dus!

Wim en Karin Valstar
Wim en Karin Valstar
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.