Stijlvol Wonen met SmartDesign Keukenstudio

Geschreven op 4 januari 2016 door Enno Grinn in Inspiratie

Een nieuw huis zonder te verhuizen? Rene en Astrid kozen ervoor om te verhuizen in eigen huis. Zij waren nog niet uitgekeken op hun locatie maar wilden het interieur graag moderniseren. Een frisse wind.

Werkelijk alles is aangepakt, zo ook de keuken die wij vanuit SmartDesign Keukenstudio mochten leveren. Een compleet greeploze keuken in hoogglanslak gespoten. De kleur is charcoal, dit is een mix van zwart en een vleugje bruin. Het aanrechtblad is net als de nis van composiet.

De voormalige logeerkamer werd bij de keuken getrokken om er een goede eethoek in kwijt te kunnen. Op deze manier wordt de keuken een echte woonkeuken, een prettig onderdeel van de leefruimte.

Lees het gehele interview in het magazine Stijlvol Wonen, editie januari - februari 2016.

Meer weten over interieuradvies?

Interieuradvies
Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.