Lancering van Pin uw droomkeuken

Geschreven door Raymond Mosselman in Event
3 februari 2020 | Aangepast op: 17 december 2020

SmartDesign Keukenstudio lanceert de nieuwe Pinterest-actie: Pin uw droomkeuken. Schaft u gedurende de actieperiode een keuken aan bij SmartDesign Keukenstudio en wordt er een Pinterest bord ingestuurd met pins van uw droomkeuken? Dan krijgt u een OFYR Tabl'O cadeau.

Direct naar de spelregels

Pinterest als inspiratiebron

Smart Design Pinterest

Wij gebruiken onder andere Pinterest als inspiratiebron voor nieuwe keukenideeën. Pinterest is een visueel platform waarbij er verschillende borden worden aangemaakt om collage's of moodboards te maken rondom een thema. Om een goed beeld te krijgen van de smaak en wensen van onze klanten is Pinterest een interessant platform. Door pins (plaatjes) omtrent keukenideeën op een bord te pinnen raakt de klant enthousiast want, er valt zo ontzettend veel te zien aan keukeninspiratie. Maar ook geeft het ons dus een kijkje in de droomkeuken.

Keukenideeën op Pinterest

Ontdek keukenideeën op Pinterest. En bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen bij SmartDesign Keukenstudio? Maak dan een Pinterest bord aan dat voldoet aan de spelregels, die vind u op de pagina over Pin uw droomkeuken. Voldoet uw bord aan de spelregels? Dan krijgt u van ons een OFYR Tabl'O cadeau!

Bekijk de spelregels
Raymond Mosselman
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak