Lancering van Pin uw droomkeuken

Geschreven op 3 februari 2020 door Raymond Mosselman in Event

SmartDesign Keukenstudio lanceert de nieuwe Pinterest-actie: Pin uw droomkeuken. Schaft u gedurende de actieperiode een keuken aan bij SmartDesign Keukenstudio en wordt er een Pinterest bord ingestuurd met pins van uw droomkeuken? Dan krijgt u een OFYR Tabl'O cadeau.

Direct naar de spelregels

Pinterest als inspiratiebron

Wij gebruiken onder andere Pinterest als inspiratiebron voor nieuwe keukenideeën. Pinterest is een visueel platform waarbij er verschillende borden worden aangemaakt om collage's of moodboards te maken rondom een thema. Om een goed beeld te krijgen van de smaak en wensen van onze klanten is Pinterest een interessant platform. Door pins (plaatjes) omtrent keukenideeën op een bord te pinnen raakt de klant enthousiast want, er valt zo ontzettend veel te zien aan keukeninspiratie. Maar ook geeft het ons dus een kijkje in de droomkeuken.

Keukenideeën op Pinterest

Ontdek keukenideeën op Pinterest. En bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen bij SmartDesign Keukenstudio? Maak dan een Pinterest bord aan dat voldoet aan de spelregels, die vind u op de pagina over Pin uw droomkeuken. Voldoet uw bord aan de spelregels? Dan krijgt u van ons een OFYR Tabl'O cadeau!

Bekijk de spelregels
Raymond Mosselman
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.