Bijkeuken

Inrichten van een bijkeuken

Eigenlijk hebben we er altijd een gebrek aan: opbergruimte. Daarom is een bijkeuken ideaal.

Een extra werkruimte die ruimte biedt voor spullen die u liever bij de hand heeft, maar niet per se een plekje in uw thuis geeft. In een bijkeuken staan bijvoorbeeld een wasmachine en/of wasdroger, een vriezer en extra koelkast. Maar ook uw strijkplank, droogrek en voorraad aan voedings- en schoonmaakmiddelen worden hier handig opgeslagen.

direct meer weten?

Bijkeuken inrichten

Uw bijkeuken inrichten op een multifunctionele manier zodat het er opgeruimd uitziet, dat lijkt een kunst. Maar door op een slimme manier uw bijkeuken te ontwerpen en in te richten is het geen straf om de huishouding te doen.

Een paar handige ideeën voor de inrichting van de bijkeuken zijn:

  • plaats een grote kastenwand, het liefst zo hoog mogelijk
  • maak een wastoren met wasmachine en droger
  • een (extra) vriezer geeft zoveel gemak
  • goede verlichting
  • kies voor een inschuifbaar werkblad voor het opvouwen van de was
  • kies voor kastdeuren in plaats van open vakken, hierdoor oogt het direct opgeruimd.

Wasmachine en droger in bijkeuken

Bij het inrichten van de bijkeuken kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wasmachine en droger op hoogte. Handige lades onder de machines voor het wasgoed zorgen voor een opgeruimde bijkeuken.

De befaamde patatdag
Heeft u één keer per week de befaamde patatdag? Denk dan aan de mogelijkheid om een (ingebouwde) frituurpan met afzuigkap in uw bijkeuken te installeren. Geen last van nare geurtjes aan de eettafel.

Functionele voorraadkamer
Benieuwd hoe u een voorraadkamer / bijkeuken goed inricht? Bekijk deze voorbeeld voorraadkamer van Schuller C. De praktische compartimenten zorgen voor een opgeruimde bijkeuken.

Wat is een goede plek voor uw bijkeuken?

Er zijn meerdere goede plekken te bedenken voor het realiseren van uw bijkeuken. Een aantal veel voorkomende plekken zijn:

  • een ruimte (die gecreëerd kan worden) die verbonden is aan de keuken
  • de kelder
  • de garage of schuur

Bijkeuken op maat

Een bijkeuken geeft veel mogelijkheden en wat is mooier dan het design van de keuken door te trekken naar de bijkeuken. Wij adviseren u graag een bijkeuken op maat die voldoet aan al uw wensen. Kiest u voor een Schüller C bijkeuken? Dan heeft u keuze uit deze kleuren.

Kleuren Bijkeuken

Voorbeeld bijkeukens

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal voorbeeld bijkeukens voor u geselecteerd. Zie onderstaande afbeeldingen of bekijk meteen een opstelling inclusief prijs.

Bijkeuken Schuller C

Schueller C Bijkeuken

Volledige begeleiding van ontwerp tot oplevering van uw bijkeuken

Bij SmartDesign Keukenstudio ontvangen wij u graag om niet alleen uw wensen voor de keuken maar ook voor de bijkeuken te realiseren. Onze keukenadviseurs zitten al jaren in het vak en begeleiden u graag met persoonlijk advies. Bijkomend voordeel is dat onze eigen monteurs uw (bij)keuken gaan monteren. Zo wordt u ontzorgd en vindt alles onder één dak plaats.

Wilt u graag advies voor uw bijkeuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

of neem contact op

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak