Bijkeuken

Inrichten van een bijkeuken

Eigenlijk hebben we er altijd een gebrek aan: opbergruimte. Daarom is een bijkeuken ideaal.

Een extra werkruimte die ruimte biedt voor spullen die u liever bij de hand heeft, maar niet per se een plekje in uw thuis geeft. In een bijkeuken staan bijvoorbeeld een wasmachine en/of wasdroger, een vriezer en extra koelkast. Maar ook uw strijkplank, droogrek en voorraad aan voedings- en schoonmaakmiddelen worden hier handig opgeslagen.

Bijkeuken inrichten

Uw bijkeuken inrichten op een multifunctionele manier zodat het er opgeruimd uitziet, dat lijkt een kunst. Maar door op een slimme manier uw bijkeuken te ontwerpen en in te richten is het geen straf om de huishouding te doen. Bij het inrichten van de bijkeuken kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wasmachine en droger op hoogte. Handige lades onder de machines voor het wasgoed zorgen voor een opgeruimde bijkeuken.

Heeft u één keer per week de befaamde patatdag? Denk dan aan de mogelijkheid om een (ingebouwde) frituurpan met afzuigkap in uw bijkeuken te installeren. Geen last van nare geurtjes aan de eettafel.

Schueller C Bijkeuken

Bijkeuken op maat

Een bijkeuken geeft veel mogelijkheden en wat is mooier dan het design van de keuken door te trekken naar de bijkeuken. Wij adviseren u graag een bijkeuken op maat die voldoet aan al uw wensen.

Voorbeeld bijkeukens

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal voorbeeld bijkeukens voor u geselecteerd.

Volledige begeleiding van ontwerp tot oplevering van uw bijkeuken

SmartDesign Keukenstudio is al jarenlang leverancier van keukens. Onze adviseurs zitten al jaren in het vak en begeleiden u graag met persoonlijk advies. Diezelfde adviseur is er bij tot de laatste handgreep is gemonteerd!

Wilt u graag advies voor de aanschaf van uw bijkeuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak