Keller keukens noviteiten

Geschreven door Raymond Mosselman in Inspiratie
4 november 2020 | Aangepast op: 20 november 2020

Keukennoviteiten 2021

Keller keukens deelt haar noviteiten die in 2021 worden geïntroduceerd. Samengevat in vijf keukentrends deelt Keller zijn nieuwste kleuren, grepen en productvernieuwingen. Laten we beginnen met de kleuren van 2021!

Keller trend #1: Kleuren van 2021

Prachtige nieuwe kleuren zijn toegevoegd aan het kleurenpalet van Keller. Passend bij de laatste woontrends hebben de Keller ontwerpers een warm kleurenpallet samengesteld.
Zo wordt de Master collection uitgebreide met de kleuren Mist, Grind, Grafiet en Carbon. Deze kleuren zijn allemaal toepasbaar met de afwerkingen melamine, hoogglans kunststof, matlak, structuurlak, zijdeglanslak en hoogglanslak. Daarmee zijn deze kleuren voor vrijwel iedere gewenste Keller droomkeuken te kiezen.

De Comfort collection (melamine) bestaat uit prachtige houtstructuren en wordt verrijkt met de kleuren Champagne eiken, Zilver eiken, Espresso eiken, Magnolia en Cacao.

Wilt u deze kleuren in het echt bewonderen? Vanaf 2021 kunt u bij ons terecht als officieel Keller dealer om deze kleurstalen in het echt te zien.

Keller trend #2: Kastinterieur in kleur

Een smaakvolle kleur voor uw keuken kiezen die past bij de rest van uw interieur. Dat is belangrijk voor de juiste harmonie in uw huis. Keller voert dit verder door, door nu ook een drietal kleuren aan te bieden voor het kastinterieur van uw keuken. Oftewel de binnenzijde van uw kasten en laden. Naast het standaard wit, kunt u straks ook kiezen voor de kleuren mist of grafiet. Voor een stijlvolle keuken die tot in de puntjes is afgewerkt.

Keller trend #3: XXL-corpus

Een lage plint voor een moderne uitstraling en tegelijkertijd meer opbergruimte in de kasten? Kies voor de nieuwe XXL-corpus van Keller. Een technische uitleg is dat Keller keukens volgens de Raster 130 maatvoering werkt. Dit wil zeggen dat de horizontale maten zijn opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. De nieuwe XXL-corpus is een 0,5 cm hoger dan het reguliere programma.

Wilt u de plint liever helemaal achterwege laten? Kies dan voor een keukenkast front op maat, waarmee uw keuken enorm strak oogt. Ideaal als toepassing voor een moderne keuken.

Keller trend #4: Nieuw ladensysteem Merivobox

Waar al jaren wordt gewerkt met de Antaro ladebox vanwege het gebruikscomfort en design is er nu ook een plekje voor een nieuw ladensysteem.

De Merivobox. Met als grootste voordeel een hogere belastbaarheid (40-70kg). De zijwanden zijn van metaal voor een strak design. Ook is er een nieuwe inlegmat en een nieuw model bestekindeling toegevoegd aan het assortiment. Zowel de ladebox, bestekindeling en inlegmat zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet.

Keller trend #5: Nieuwe grepen

Met een greep krijgt een keukenontwerp een personal touch. Keller biedt een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen. In 2021 worden hier een 12-tal nieuwe keukengrepen aan toegevoegd voor nog meer keuze. Zo is er ongetwijfeld een greep die past bij uw smaak en wensen voor uw keuken.

Meer weten over Keller?

Heeft u interesse in een Keller keuken of wilt u graag een indruk krijgen van de mogelijkheden? Oriënteer u dan via onze website en ontdek de Keller keukencollectie. Of maak direct een afspraak via de website en breng een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis waar wij u graag verschillende Keller showroomkeukens laten zien. Zo krijgt u een goede indruk van Keller.

Maak een afspraak
Raymond Mosselman
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak