Houten keuken met zwart blad

Geschreven op 21 januari 2020 door Petra Vermeij in Binnenkijker

Houten keuken met zwart blad

Wat een sfeervolle keuken, deze massief houten keuken met zwart blad. De robuuste uitstraling van de houten fronten, de gezellig wandplanken en de ingebouwde kastenwand met originele nis zorgen ervoor dat er in deze keuken van alles te ontdekken is. Tegen het houten keukeneiland is een eettafel geplaatst zodat er voldoende ruimte is om met het gezin of vrienden te tafelen, spelletjes te spelen, te borrelen..

Keuken in harmonie

De houten keuken is voorzien van alle benodigde keukenapparatuur inclusief een kokend water kraan. Door te werken met gelijke maten, komt er harmonie in de keuken. Zo is bijvoorbeeld de dikte van het keukenblad gelijk aan de keukenplanken.

Wilt u ook een houten keuken met zwart blad?

Wilt u ook graag een houten keuken met zwart blad? Heeft u ideeën kunnen opdoen naar aanleiding van deze keuken en bent u benieuwd wat onze keukenadviseurs voor u kunnen ontwerpen? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maassluis en één van onze keukenadviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw slimme en smaakvolle keuken.

Petra Vermeij
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.