Familie van Eeuwen wint avond met Mario Ridder

Geschreven op 8 september 2016 door Enno Grinn in Binnenkijker

Sterrenchef Mario Ridder (bekend van restaurant Joelia’s, Parkheuvel - 3 Michelinsterren en Zwetheul - 2 Michelinsterren) wijdt de nieuwe keuken van de familie van Eeuwen in!

Sterrenchef Mario Ridder wijdt nieuwe keuken in

Iedereen die een keuken kocht bij SmartDesign Keukenstudio - in het afgelopen kwartaal van 2015 - maakte kans op een gastronomisch diner live bereidt door Mario Ridder in zijn of haar nieuwe keuken. Afgelopen weekend werden zij verrast door onze keukenadviseur Daimy toen zij nietsvermoedend bij ons in de toonzaal kwamen om de laatste hand te leggen aan de nieuwe keuken.

In augustus 2016 heeft het etentje werkelijk plaatsgevonden en de familie heeft er enorm van genoten.

"Het was echt een geweldige avond. We hebben er allemaal van genoten.”

Mevrouw van Eeuwen
Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.