Eurovision Kitchen Contest: Wij zijn genomineerd!

Geschreven door in Event
10 februari 2020 | Aangepast op: 21 juli 2020
2020 Keuken Contest Maassluis

SmartDesign Keukenstudio genomineerd voor Eurovision Kitchen Contest

SmartDesign Keukenstudio behoorde tot één van de drie kandidaten die Nederland vertegenwoordigd en meedoet aan de Eurovision Kitchen Contest 2020! Hier zijn wij enorm trots op. Helaas hebben wij niet het winnende ontwerp, maar desalniettemin zijn wij erg blij dat wij behoren tot de top 3 van Nederland!

Potentiële winnaar

Het keukenontwerp dat is ingestuurd voor deze wedstrijd, is ontworpen door onze keukenontwerper Olaf Blom.

De keuken is kenmerkend door zijn strakke lijnenspel. De grote kastenwand geeft enorm veel opbergruimte en straalt rust en puurheid uit. Het open vak biedt ruimte voor een koffiezetapparaat maar net zo goed voor sfeervolle decoratie. Met recht een woonkeuken, waarbij woonkamer en keuken worden samengebracht. De witte keuken in combinatie met houten details en de bar gekoppeld aan het keukeneiland geven een unieke uitstraling. Een fijne plek om thuis te komen en typisch een SmartDesign keuken.

Meet weten over SmartDesign?
Eurovision Kitchen Contest
Bekijk alle foto's

Eurovision Kitchen Contest vanuit MHK

De Eurovision Kitchen Contest wordt jaarlijks georganiseerd door de MHK Groep. De vakjury heeft de voorselectie verricht waarbij er drie kandaten voor Nederland zijn geselecteerd, waaronder SmartDesign Keukenstudio. In samenwerking met het Duitse tijdschrift ‘Zuhause Wohnen’ wordt de winnaar gekozen. Op vrijdag 27 maart 2020 wordt in Berlijn bekend gemaakt wie de prijs voor Nederland in ontvangst mag nemen. De winnaar doet vervolgens mee aan de Europese finale en maakt kans om winnaar te worden van de Eurovision Kitchen Contest 2020!

MHK is een inkooporganisatie die partners in de keuken- en sanitairvakhandel ondersteunt. Met meer dan 3.000 partners is MHK actief in Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Groot-Brittannië. SmartDesign Keukenstudio is hierbij aangesloten.

Bekijk alle foto’s van ons genomineerde keukenontwerp

Bekijk het genomineerde keukenontwerp van Olaf of andere bijzondere projecten bij onze binnenkijkers.

Binnenkijkers
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak