Bijzondere keuken San Francisco

Geschreven door Jeroen Vermaat in Binnenkijker
1 december 2018 | Aangepast op: 19 augustus 2021

Deze Nederlandse familie woont in Silicon Valley (omgeving San Francisco) en zocht een partij die hen kon helpen bij het realiseren van een complete keuken. Wat voor ons in Nederland (en Europa) normaal is - een keukenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor de aanschaf van een complete keuken – is niet gebruikelijk voor Amerikanen.

Complete keuken

Een complete keuken, bestaande uit de kasten, keukenapparatuur en het keukenblad. En dan van keukenontwerp tot plaatsing.
In Amerika is het gebruikelijk om een timmerman alles te laten maken in het huis, inclusief de keukenkasten. Keukenapparatuur wordt besteld via een partij als Amazon. Tot slot komt er een leverancier die de maten opneemt voor het keukenblad en dit wordt dan enige tijd later geplaatst. Daarbij is de Amerikaanse stijl behoorlijk bombastisch en uitgesproken.

Teppanyaki Plaat Keuken

Moderne witte keuken

Katja en Menko waren eerder op zoek naar een strakke greeploze en moderne keuken. Een stijl die compleet indruist tegen de typisch Amerikaanse stijl, een bijzondere keuken. Ook vonden ze het fijner om met een partij te werken die de keuken van A tot Z realiseert. Van ontwerp tot plaatsing. Aan SmartDesign Keukenstudio de eer om hieraan te voldoen.

Het is een grote strakke, witte greeploze keuken geworden met een doorlopend granieten werkblad. De keuken bevat alle luxe keukenapparatuur zoals een gaskookplaat, grote oven, combi-stoomoven, combi-magnetron en warmhoudladen.

Teppanyaki plaat keuken

De verhoogde bar biedt een gezellige plek om met het gezin te eten. En is meteen het toppunt van de keuken met de ronde teppanyaki plaat in het midden van de tafel. Ieder kan zijn eigen eten bereiden, direct van de plaat. Zo is het iedere dag feest!

Jeroen Vermaat
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak