Bijzondere keuken San Francisco

Geschreven op 1 december 2018 door Enno Grinn in Binnenkijker

Deze Nederlandse familie woont in Silicon Valley (omgeving San Francisco) en zocht een partij die hen kon helpen bij het realiseren van een complete keuken. Wat voor ons in Nederland (en Europa) normaal is - een keukenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor de aanschaf van een complete keuken – is niet gebruikelijk voor Amerikanen.

Complete keuken

Een complete keuken, bestaande uit de kasten, keukenapparatuur en het keukenblad. En dan van keukenontwerp tot plaatsing.
In Amerika is het gebruikelijk om een timmerman alles te laten maken in het huis, inclusief de keukenkasten. Keukenapparatuur wordt besteld via een partij als Amazon. Tot slot komt er een leverancier die de maten opneemt voor het keukenblad en dit wordt dan enige tijd later geplaatst. Daarbij is de Amerikaanse stijl behoorlijk bombastisch en uitgesproken.

Moderne witte keuken

Katja en Menko waren eerder op zoek naar een strakke greeploze en moderne keuken. Een stijl die compleet indruist tegen de typisch Amerikaanse stijl. Ook vonden ze het fijner om met een partij te werken die de keuken van A tot Z realiseert. Van ontwerp tot plaatsing. Aan SmartDesign Keukenstudio de eer om hieraan te voldoen.

Het is een grote strakke, witte greeploze keuken geworden met een doorlopend granieten werkblad. De keuken bevat alle luxe keukenapparatuur zoals een gaskookplaat, grote oven, combi-stoomoven, combi-magnetron en warmhoudladen.

Teppanyaki plaat keuken

De verhoogde bar biedt een gezellige plek om met het gezin te eten. En is meteen het toppunt van de keuken met de ronde teppanyaki plaat in het midden van de tafel. Ieder kan zijn eigen eten bereiden, direct van de plaat. Zo is het iedere dag feest!

Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.