Bijzondere Keukens

Bent u op zoek naar bijzondere keukens? Een bijzondere keuken om een statement te maken in uw woonruimte? Ontdek onze bijzondere keukencollectie in onze keukenzaak in Maassluis.

Bijzondere en Exclusieve keuken

Welke keukenstijl spreekt u het meest aan? Gaat u voor een bijzondere keuken in een landelijke, moderne of bijvoorbeeld klassieke stijl? Of geeft u de voorkeur aan een exclusieve en bijzondere keuken. Denk aan een handgemaakte keuken. Achter in onze toonzaal staan een aantal bijzondere keukens opgesteld, exclusieve en handgemaakte keukens.

Bijzondere Keukens

Bijzondere keukens in Maassluis

Komt u uit de omgeving van Rotterdam, dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze keukenzaak in Maassluis om de meest bijzondere keukens te bewonderen. Heeft u iets speciaals in gedachten voor uw droomkeuken? Door ons aanbod aan keukenmerken next125, Keller en Schuller C kunnen wij een mooie keuken voor u samenstellen. Wilt u echt iets anders? Dan kunt u gaan voor de handgemaakte keukens, voor een unieke en bijzondere keuken.

Bijzondere Keukenbladen

Bijzondere keukenbladen

Bij het samenstellen van de keuken kunt u worden verrast door de mogelijkheden aan bijzondere keukenbladen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige marmer(look) keukenbladen of een betonnen keukenblad. Dit kan uw keuken net die verrassende touch geven. Bij ons vindt u de nieuwste keukentrends zodat u zich een goed beeld kunt vormen van uw nieuwe keuken.

Meer weten over bijzondere keukens?

Wilt u graag een persoonlijke afspraak maken om uw wensen door te nemen voor het samenstellen van uw bijzondere keuken? Onze keukenadviseurs inventariseren uw wensen en gaan aan de slag met een treffend keukenontwerp. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak via onze website.

Maak een afspraak

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak