AEG Fusion Wok

Geschreven door in Inspiratie
6 februari 2018 | Aangepast op: 17 december 2020

Wokken met AEG Fusion Wok

Denk je aan wokken dan denk je aan gezond eten. Er is weinig vet voor nodig om een smakelijk resultaat te behalen. Door de hoge temperatuur blijft het vlees sappig en de groenten knapperig. Door de heerlijke kruiden en sauzen is dit gerecht in mum van tijd klaar. Een keuken die helemaal past bij de tijd van nu: gezond, lekker en snel. De Aziatische keuken heeft ruim terrein gewonnen in onze keuken en met de AEG Fusion Wok voelt u zich zeker weten de chef-kok in eigen keuken.

Aeg Fusion Wok

Wokken op inductiekookplaat

Voorheen was het ondenkbaar om te wokken op een inductiekookplaat. Vanwege de ronde bodem van een wokpan was het niet mogelijk om deze te gebruiken op de inductiekookplaat. AEG heeft daar verandering in gebracht met de AEG Fusion Wok. De ronde wokpan met speciale roestvrijstalen ring, wordt op de inductiekookplaat geplaatst. Kookzones met minimaal 21 diameter zijn geschikt om de Fusion Wok te gebruiken. Doordat het om een grote pan gaat komen alle ingrediënten in contact met de wok, wat de kooktijd verkort. Met de AEG Fusion Wok heeft u in korte tijd een typisch Aziatisch gerecht op tafel staan.

Ontdek meer AEG

Wilt u meer weten over AEG en AEG Keukenapparatuur? Lees dan verder over AEG of kom langs in onze toonzaal en één van onze keukenadviseurs vertelt u er graag meer over.

Meer over AEG
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak