15e keer op rij Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Geschreven door Raymond van Oorschot in Event
14 april 2017 | Aangepast op: 19 augustus 2021

Een aantal jaren geleden is het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche in het leven geroepen door de Vereniging Comfortabel Wonen. De graadmeter voor het beoordelen van een goede en betrouwbare keukenzaak. SmartDesign Keukenstudio heeft het keurmerk voor de 15e keer op rij in ontvangst mogen nemen. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Voor de 15e keer op rij gecertificeerd met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche!

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche Keukenstudio Maassluis

Bekroond door onze klanten met dit kwaliteitskeurmerk

Door een representatieve steekproef worden de bevindingen van de klant in kaart gebracht. Er wordt gevraagd naar zaken gedurende het verkoopproces, maar ook over montage en het nakomen van afspraken en servicevoorwaarden. Tot slot geeft de klant een rapportcijfer. Negentig procent van alle ondervraagden moet een hoge score hebben gegeven om de keukenzaak voor het keurmerk te laten slagen. De lat wordt bewust heel hoog gelegd want u koopt immers niet iedere dag een nieuwe keuken. U wilt goed geïnformeerd zijn voordat u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe keuken. Dan is het belangrijk om van te voren te weten met welke partij u in zee gaat.

SmartDesign Keukenstudio gecertificeerd

SmartDesign Keukenstudio is voor de 15e keer op rij opnieuw gecertificeerd met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche waar wij erg trots op zijn! Uiteraard doen wij er alles aan om dit keurmerk te behouden. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart voor een goede en betrouwbare keukenzaak kiest!

SmartDesign Keukenstudio is beoordeeld met een 8,88!

Rapportcijfer Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Het rapport van Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche is in ontvangst genomen. Het gewogen gemiddelde rapportcijfer voor alle geleverde keukens van SmartDesign Keukenstudio (dat betreft geleverde maar ook geïnstalleerde keukens door ons) is een 8,88 op schaal van 10. Het gemiddelde van de branche kreeg als rapportcijfer een 8,39. Wij zijn dan ook erg blij met dit mooie resultaat.

Bekijk onze beoordelingen
Raymond van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak