Richard en Sariet

Tijdens het gehele proces van droom naar werkelijkheid heeft Raymond van Keukenstudio Maassluis ons perfect geholpen. Zelf hadden wij naar eigen inziens al de perfecte keuken voor ogen maar na het eerste gesprek heeft Raymond ook zijn mening laten horen en gezamenlijk hebben we toen pas de perfecte keuken uitgedacht. Vanaf dit moment tot na de plaatsing is het een en al top service geweest. De plaatsing is gedaan door "vakidioten", waarbij alles helemaal om de millimeter nauwkeurig wordt afgesteld. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Richard en Sariet
Richard en Sariet
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.