Reissenweber

wij hebben onze keuken gekocht bij keukenstudio maassluis en zijn over alle aspecten van dit bedrijf, van verkoop tot installatie, zeer positief! In de showroom werden wij goed geholpen en werden de verschillen in merken en opties goed getoond waarna er een zeer mooi ontwerp is gemaakt. Toon wij de keuken hadden gekocht was de planning snel duidelijk, wat prettig was is dat er geen enkele keer in de planning is geschoven (afspraak=afspraaK). Tussentijdse vragen over hetgeen wij zelf deden, leidingen en elek, werden snel en kundig beantwoord. Een andere voordeel bij keukenstudio is, ze zelf een eigen montage team die staan voor het product en de kwaliteit (overigens bijzonder nette correcte gasten om in huis te hebben). Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden durven dromen, keukenstudio is een aanrader voor een nieuwe keuken.

Reissenweber
Reissenweber
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.