M. en E. Duson

We gingen voor een nieuwe keuken naar keukenstudio Maassluis. Gingen er totaal blanco in. Hebben onze wensen doorgeven. Hiermee zijn zij professioneel en creatief mee aan de slag gegaan. Zijn met een ontwerp gekomen waar wij zelf nooit aan hadden gedacht. Waardoor onze droom keuken werkelijkheid is geworden. De keuken is door personeel van keukenstudio Maassluis vakkundig geplaatst. Ik raad Keukenstudio Maassluis aan. Ga eens langs in de schitterende showroom, daar zitten ze klaar voor U met een echte lekkere bak koffie.

M. en E. Duson
M. en E. Duson
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.