Fam R. Noordzij

We kochten onlangs een andere woning, waarvan de keuken naar onze smaak een te landelijk karakter had. Na bezoek aan de showroom en advies en opname ter plaatse van Rob Leeuwenburgh kregen we een gedegen advies om de bestaande keuken, die nog niet zo oud was en van goede kwaliteit, om te toveren tot de hypermoderne strakke keuken die we voor ogen hadden. De werkzaamheden zijn intussen uitgevoerd door de monteurs van Keukenstudio Maassluis, die vakkundig en netjes hebben gewerkt. Wij zijn super blij met het resultaat. De keuken is nu geheel in lijn met het moderne karakter van het huis.

Fam R. Noordzij
Fam R. Noordzij
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.