Fam. Benard

Zeer prettig geholpen. In alle rust een verkoopgesprek gehad. Gelijk een goede prijs. En geen enkele druk vanuit de verkoper. Alle vrijheid om bijvoorbeeld eigen apparatuur over te zetten of elders te kopen. En verkoper Olaf maakt een goed ontwerp inclusief lichtplan. Wat we nagenoeg 1 op 1 hebben gerealiseerd. Ook complimenten voor het eigen team wat de keuken komt plaatsen. Rustig, netjes en volgens afspraak. Belangrijk en prettig is dat er goed wordt gecommuniceerd en dat afspraken worden nagekomen. Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring. De attenties bij het tekenen van de overeenkomst en bij de oplevering maken het af. Wat een verschil met de aankoop van onze keuken van 19 jaar geleden!

Fam. Benard
Fam. Benard
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.