B. Blankespoor

Na het maken van een afspraak zijn wij goed geholpen door Ferry. Wij waren nog op zoek naar hoe wij de keuken wilden indelen en Ferry heeft met alle plezier twee verschillende opties uitgewerkt, waarvan één originele die wij nog niet bij een andere zaak waren tegengekomen! Dit is met name de reden geweest voor ons om te kiezen voor Keukenstudio Maassluis. De professionaliteit die zij uitstralen en de manier waarop wij zijn geholpen. De keuken is geplaatst door de eigen monteurs. Dit is allemaal zoals gepland verlopen. Na enkele maanden na de plaatsing bleek dat de kastklep van de vaatwasser was losgeschoten. Na het melden hiervan is binnen 5 werkdagen een monteur langsgekomen om dit (blijvend) te herstellen. Dus ook over de nazorg zijn wij zeer tevreden.

B. Blankespoor
B. Blankespoor
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.