xxinixx

De onzichtbare kookplaat

xxinixx. De onzichtbare inductiekookplaat

Een slimme onzichtbare inductiekookplaat, de xxinixx. Het gaat hier om een nieuwe toepassing van een bestaande techniek. De xxinixx is te bewonderen in het SmartDesign center in Maassluis in de demo-keuken. Let wel: Het gaat hier om een blik in de toekomst. De xxinixx is wel te bewonderen maar niet te verkrijgen.

XxinixX: de slimme onzichtbare inductiekookplaat

Onzichtbare inductiekookplaat

xxinixx is een onzichtbare inductiekookplaat. Het idee achter xxinixx is dat warmtebronnen - die zich normaal gesproken in een inductiekookplaat bevinden - nu verwerkt zijn in het werkblad. Doordat de xxinixx letterlijk verwerkt is in het keukenblad, is er altijd een glad oppervlak waardoor het werkblad op verschillende manier kan worden gebruikt. Deze slimme toepassing kan in de toekomst mogelijk zorgen voor een onzichtbare kookzone in uw keuken. Laat u inspireren!

Magische keuken met onzichtbare toepassingen

De magische keuken is een keuken waarbij de oorspronkelijke spoel- en kookzone onzichtbaar worden gemaakt. Een prachtig meubel dat de ruimte vult en tevens als bar, grote eettafel of kunstobject dient. Niet alleen de onzichtbare kookplaat zorgt hiervoor, maar ook de onzichtbare spoelbak met keukenkraan die verdwijnt in het werkblad.

Wij geven u graag een blik in de toekomst in ons SmartDesign center. Dit betekent dat sommige producten niet verkocht worden, maar wel worden ingezet om u te inspireren.

Meer weten over xxinixx?

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen in de wereld van keukens? Of wilt u graag meer weten over deze vooruitstrevende toepassingen om van uw keuken een droomkeuken te maken? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak via de website zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben zodra u een bezoek brengt aan het SmartDesign center in Maassluis.

Maak een afspraak

Voordelen XxinixX

  • Een onzichtbare kookzone in de keuken
  • Werkblad is eenvoudig schoon te maken doordat het een glad oppervlak betreft.
  • Door zelf de ideale kookopstelling te creëren, aangepast op de beschikbare ruimte in de keuken en uw persoonlijke kookgedrag
  • De kookzone kan (indien uitgeschakeld) ook dienen als werkblad of eettafel
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
kookplaten

Inductie kookplaten

Inductie kookplaten verhitten enkel de pan(bodem) en niet de kookplaat zelf.

Lees verder
Keramische kookplaten

Bij keramisch koken wordt de pan verwarmd via de keramische glasplaat.

Lees verder
Gaskookplaten

Als u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven een koken op een...

Lees verder
Bekijk alle kookplaten
Maak een afspraak