OFYR

Vuurschaal en Barbecue in één

Een zoektocht naar de ideale grill om gezellig met vrienden en familie buiten op te koken, vanuit daar is de OFYR ontstaan. De multifunctionele OFYR grill die uitblinkt in zijn eenvoud en prachtige design.

OFYR Grill

De verschillende wereldkeukens komen samen op de OFYR. Spaanse paella in een grote pan of kleine lekkernijen op de plaat onder het genot van een warm glas glühwein. Kortom, heerlijk genieten van diverse gerechten rondom het vuur.

OFYR Barbecue

De OFYR classic kan naast sfeervolle buitenhaard ook dienst doen als barbecue. Bereid op de ring uw favoriete gerechten. Ontdek op de website van OFYR verschillende recepten die u inspireren om aan de slag te gaan.

OFYR Tabl'O

OFYR Tabl’O is de tafelbarbecue voor thuis of in het park. Eenvoudig om te verplaatsen en het zorgt direct voor sfeer en gezelligheid.

OFYR accessoires

Naast de OFYR zijn er hoogwaardige accessoires, bijbehorend kookgerei en buiten meubilair ontworpen om de set compleet te maken.

Meer weten over OFYR?

Wilt u meer weten over OFYR of wilt u deze hoogwaardige barbecue en vuurschaal in het echt bekijken? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maasluis waar u een aantal modellen kunt bewonderen en bestellen.

Contact en adres

OFYR

  • OFYR Cooking units
  • OFYR Houtopslag
  • OFYR Mise en place tafel
  • OFYR Tuinbank
  • OFYR Kamado tafel
  • OFYR accessoires
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
accessoires

Blaze kamado

Van grillen tot bakken en van roken tot stomen. Deze stoere aluminium Kamado geeft...

Lees verder
SmartSelect Tafelblad

De woonkeuken wordt meer en meer een begrip in de Hollandse woningen. Maak uw...

Lees verder
Keukenplank

Bijzondere keukenplanken- of rekken van Strackk, Frame Rack of Kitchenframes? Ontdek...

Lees verder
Bekijk alle accessoires
Maak een afspraak