OFYR

Vuurschaal en Barbecue in één

Een zoektocht naar de ideale grill om gezellig met vrienden en familie buiten op te koken, vanuit daar is de OFYR ontstaan. De multifunctionele OFYR grill die uitblinkt in zijn eenvoud en prachtige design.

OFYR Grill

De verschillende wereldkeukens komen samen op de OFYR. Spaanse paella in een grote pan of kleine lekkernijen op de plaat onder het genot van een warm glas glühwein. Kortom, heerlijk genieten van diverse gerechten rondom het vuur.

Ofyr Compleet

OFYR Barbecue

De OFYR classic kan naast sfeervolle buitenhaard ook dienst doen als barbecue. Bereid op de ring uw favoriete gerechten. Ontdek op de website van OFYR verschillende recepten die u inspireren om aan de slag te gaan.

OFYR Tabl'O

OFYR Tabl’O is de tafelbarbecue voor thuis of in het park. Eenvoudig om te verplaatsen en het zorgt direct voor sfeer en gezelligheid.

Ofyr Black

OFYR accessoires

Naast de OFYR zijn er hoogwaardige accessoires, bijbehorend kookgerei en buiten meubilair ontworpen om de set compleet te maken.

Meer weten over OFYR?

Wilt u meer weten over OFYR of wilt u deze hoogwaardige barbecue en vuurschaal in het echt bekijken? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maasluis waar u een aantal modellen kunt bewonderen en bestellen.

Contact en adres

OFYR

  • OFYR Cooking units
  • OFYR Houtopslag
  • OFYR Mise en place tafel
  • OFYR Tuinbank
  • OFYR Kamado tafel
  • OFYR accessoires
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
accessoires

Quva

Met Quva blijft voedsel langer op smaak en vers door het vacuüm te verpakken.

Lees verder
Kaelo

Uw fles is binnen handbereik en altijd op de juiste temperatuur.

Lees verder
Blaze kamado

Van grillen tot bakken en van roken tot stomen. Deze stoere aluminium Kamado geeft…

Lees verder
Bekijk alle accessoires
Maak een afspraak