Selsiuz

De 3-in-1 kokendwaterkraan

De 3-in-1 kokendwaterkraan

De kokendwaterkraan wordt steeds vaker toegepast in nieuwe keukens. We zijn inmiddels overtuigd van het gemak. Pasta koken, een babyflesje omspoelen of een kop thee zetten kan in een handomdraai. De Selsiuz is een 3-in-1 kokend water kraan met een aantal belangrijke eigenschappen.

Functionaliteiten van de Selsiuz kokend water kraan

Naast het gemak van snel een kopje thee zetten zijn er een aantal belangrijke functionaliteiten die de Selsiuz bijzonder maken.

De Selsiuz kraan is veilig vast te pakken vanwege de ‘safe touch’. De rustige waterstraal voorkomt hete spetters op uw hand. De kraan is ook beveiligd door de druk-draaibediening voor kokend water, waardoor het veilig is om de kraan te gebruiken. 

Selsiuz is uitgevoerd met een EcoStart systeem. De kraan opent met koud water, waardoor de boiler niet aanslaat. De boiler heeft energielabel A en verbruikt nog geen 8 cent per dag.

Selsiuz modellen en kleuren

De Selsiuz kraan is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Alle modellen hebben een tijdloze vormgeving: haaks, rond en XL. Wilt u een specifieke kleur kraan dan kan dat. U kunt kiezen uit de kleuren copper, gold, gun metal (zwart), inox of de vertrouwde chroom uitvoering.

Bijpassende Lanesto spoelbakken

Kiest u voor een Selsiuz kraan? Weet dat het een mogelijkheid is om voor dezelfde kleur spoelbak te kiezen. Lanesto spoelbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren copper, gold, gun metal (zwart) of inox.

Meer weten over Selsiuz?

Wilt u meer weten over de Selsiuz keukenkraan? De complete Selsiuz collectie is verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio. Kom langs in onze toonzaal en bespreek de mogelijkheden met een van onze keukenadviseurs.

Kleuren

  • Chroom
  • Inox
  • Copper
  • Gold
  • Gun Metal
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenkranen

Kokend-waterkraan

In één op de zeven keukens wordt inmiddels een kokend waterkraan geplaatst. Ervaar…

Lees verder
Mengkranen

De kraan is in de keuken misschien een relatief klein element, maar daarom niet…

Lees verder
Quooker

In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die…

Lees verder
Bekijk alle keukenkranen
Maak een afspraak