next125 Solid Wit met Kooktafel

NX 800

Keukenspecificaties

  • Vlakscherm afzuigkap
  • Inductie kookplaat
  • Combi-stoomoven
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • next125 Kooktafel
Prijs getoonde opstelling:
€ 24.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

next125 Solid Polariswit

Fris, puur en strak. Deze next125 keuken in NX 800 Solid Polariswit uitvoering met kooktafel zorgt direct voor een gezellig sfeer. De next125 Solid Polariswit NX 800 heeft door en door gekleurde kunststof-fronten. De strakke, witte next125 keuken in combinatie met de next125 kooktafel geeft een speels accent aan de keuken. Het strakke design van de keuken gecombineerd met de verrassende tafel maken dit tot een bijzondere keuken.

Omschrijving next125 NX 800 keuken

Werkblad: Composiet

Apparatuur: uitgebreide set inbouwapparatuur

Front design: NX 800 Solid Polariswit. 
Ook verkrijgbaar in Solid Kristalwit en Solid Kristalgrijs

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze next125 Solid Wit met Kooktafel keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.