next125 Betonlook keuken

NX 950 | NX 902

Showroomkeuken

Keukenspecificaties

!

Deze keuken kan beperkt op maat samengesteld worden en wordt verkocht zoals getoond in onze winkel. Deze keuken kan sporen van gebruik bevatten en bevat de volgende apparatuur:

  • Inductie kookplaat en teppan BORA Professional, incl. afzuiging
  • Oven
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Tip-on voor greeploze fronten
Toonzaal aanbieding
€ 39.340,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

next125 Betonlook keuken

Showroomkeuken next125 NX 950 en NX 902 is de betonlook keuken van dit moment. Het keramiek keukenblad in combinatie met het houten keukenblad zorgt voor een sfeervolle en stoere keuken. Het strakke design van de keuken gecombineerd met de natuurlijke accenten maken dit tot een bijzondere keuken. Meer weten over de betonlook keuken?

Omschrijving next125 NX 950 keuken

Werkblad: Keramiek beton grijs

Apparatuur: uitgebreide set apparaten van Miele, Siemens en Bora

Front design: NX 950 C2075 Keramiek beton grijs imitatie.
Ook verkrijgbaar in Keramiek grafiet.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze next125 Betonlook keuken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.