Keller GL4000 IJswit

IJswitte hoogglans parallelopstelling

Keukenspecificaties

  • Kookplaat
  • Afzuigschouw
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Oven
  • Werkblad
  • Spoelbak
  • Achterwand
  • Keukenkraan
  • Led-verlichting
Prijs getoonde opstelling:
€ 8.329,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Omschrijving keuken

Deze lange keuken in parallelopstelling weet enkele intrigerende designcontrasten in zich te verenigen.

Strak en bijna transparant door de ijswitte hoogglans fronten, maar uitnodigend door de opvallend dunne werkbladen in warm eikendecor. Achter de greeploze fronten schuilen onder meer een groot formaat koelkast en verborgen lades. Het licht zwevende kastdeel is voorzien van een dikke bovenplank met led-onderverlichting. Een keuken die oogt als een designmeubel.

Horizontaal en verticaal greeploos

Keller keukens zijn in álle opzichten greeploos. Dus niet alleen horizontaal, maar ook verticaal, zodat het effect van minimalistisch design op geen enkele manier kan worden verstoord.

Hoogglans
Keller biedt in plaats van een luxe hoogglanslak front, een polygloss hoogglans front, dat nagenoeg hetzelfde effect geeft maar interessanter geprijsd is.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller GL4000 IJswit keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.