THEWALL

Geschreven door André Sas in Inspiratie
24 januari 2022 | Aangepast op: 28 februari 2023

THEWALL®

Slim, smaakvol en spectaculair. THEWALL® is de nieuwste lancering van Dekker waar u niet omheen kunt. Wilt u een bijzondere wand in uw keuken (of op een andere plek in uw huis) dat functioneel én een lust voor het oog is? Ontdek dan alles over dit bijzondere design wandsysteem dat te zien is in het SmartDesign center. De éérste geregistreerde dealer van Nederland waar THEWALL verkrijgbaar is.

Thewall Dekker

Innovatief wandsysteem

Het bijzondere aan THEWALL is de stroomrails waar alle elementen mee verbonden zijn. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen diverse soorten planken en schappen toe te voegen, maar ook vaasjes, kruidenrekjes, lampen en telefoonopladers.

Hiermee kunt u THEWALL 100% op uw wensen en smaak afstemmen. De collectie aan accessoires is zo veelzijdig en compleet dat u alle handige attributen direct binnen handbereik heeft. Alle accessoires zijn - voor de uniformiteit en luxe uitstraling - uitgevoerd in matzwart. De keukengerei is van Rösle - dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit - en is roestvrijstaal.

Bekijk en bestel alle THEWALL® accessoires
Achterwand Keuken Dekker

Uniek achterwandsysteem

THEWALL kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kunt u kiezen uit een uniek achterwandsysteem dat wordt afgewerkt met keramiek, luxe composietsteen (Cambria) en composietsteen. Ieder materiaal heeft zijn eigen kleurstelling en structuur.

Overweeg om de achterwand van uw keuken door te trekken in THEWALL zodat deze multifunctioneel wordt. Maar ook is het mogelijk om deze in diverse andere ruimtes van uw huis te realiseren. Denk bijvoorbeeld ook aan de badkamer, woonkamer of uw kantoor.

Bijzondere accessoires

Om THEWALL iets meer tot de verbeelding te laten spreken, lichten we een paar accessoires uit.

Onzichtbare speakers
Met geïntegreerde bluetooth-ontvangers kunt u muziek eenvoudig via uw smartphone bedienen dat wordt afgespeeld via THEWALL. De verborgen transducers in THEWALL zorgen voor een prettig geluid in de ruimte.

Verlichting
Afhankelijk van welk materiaal u uitgaat, is het mogelijk om ook verlichting in de gehele achterwand te plaatsen. Op lichtdoorlatende plekken verschijnt dan een prachtig sfeervolle uitgelichte muur. Bent u liever van spot-on verlichting? Kies dan voor insteekspotjes die eenvoudig in de rail worden bevestigd. Hierdoor is de muur nooit saai en ziet deze er door de veranderende lichtinval, iedere keer weer anders uit.

Telefoonoplader
Door de stroomvoorziening in de rails is het mogelijk om te kiezen voor de draadloze oplader, zodat uw telefoon hierop kan rusten en automatisch wordt opgeladen.

Lichtbord The Wall

Meer weten over THEWALL?

Wilt u meer weten over dit innovatieve wandsysteem? THEWALL is te bewonderen in het SmartDesign center in Maassluis. Kom langs of maak een afspraak en ontdek of u uw huis wilt verrijken met dit unieke design wandsysteem.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Accessoires Thewall
André Sas
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak