Pastel keuken

Geschreven door in Inspiratie
24 april 2023 | Aangepast op: 24 april 2023

Pastel keuken

Licht, zacht en populair, dat is de pastel keuken. Favoriet zijn de blauwe, groene en zandkleurige pasteltinten. Het is een streling voor het oog en met de juiste nuances een tijdloze keus. Om u op weg te helpen delen we een aantal van onze favoriete pastel keukens. Dan weet u wat bij u past om de juiste keuze te maken voor uw droomkeuken.

Kom inspiratie opdoen in het SmartDesign center

Pasteltinten in de keuken

Pasteltinten keuken

De harde zwart en wit tinten worden naar de achtergrond verdrongen en er is meer behoefte aan luchtigheid en vriendelijke kleuren om het interieur mee op te fleuren. Een echt statement kan dan worden gemaakt in de keuken.

Kies voor pasteltinten voor de keukenkasten en geef kleur aan het interieur. Is een complete keuken in pastel tint iets te gewaagd? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor smaakvolle pasteltinten keukenaccessoires.

Mix van pastel met hout

Een stijl die vaker wordt toegepast is de pastel keuken, gecombineerd met hout- en steen of marmerlook kasten of keukenbladen. Dit benadrukt de aardse uitstraling en zorgt voor een warme uitstraling.

Saliegroen, nude of oudroze

Een paar voorbeelden van prachtige pastel kleuren in de keuken zijn saliegroen, een nude-tint en oudroze. Ook heel smaakvol om twee pastel tinten te combineren voor een opvallend keukendesign.

Saliegroen keuken
Oudroze keuken
Beige pastel keuken
Nude pastel keuken

Uw pastel keuken laten ontwerpen?

Wilt u graag een slimme en smaakvolle pastel kleurige keuken laten ontwerpen? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maassluis. Dit is de plek waar we kritisch met u meedenken. Daardoor kunt u ervan uit gaan dat u een droomkeuken krijgt waar u jarenlang van geniet. En wilt u liever overtuigd worden door de klanten die u voorgingen? Lees dan de ervaringen die ze met ons hebben. Kom langs of maak direct een afspraak.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak