Open Coffee op de koffie bij SmartDesign Keukenstudio

Geschreven op 23 december 2015 door Coen van Gilst in Event

Een mooie opkomst, een gezellig en informele sfeer en niet te vergeten.. koffie. De chef-kok van Miele zorgde voor vers gebakken muffins en croissants. Eens iets anders dan een koekje bij de koffie. De combinatie van deze elementen zorgde voor een geslaagde Open Coffee Maassluis.

Open Coffee Maassluis | Het concept

Open Coffee Maassluis organiseert een laagdrempelige netwerkbijeenkomst om mensen uit de regio met elkaar te verbinden en bestaande netwerken te onderhouden. Onder het genot van een bakje koffie deelt u uw kennis en ideeën met bekenden uit de regio of leert u op die wijze juist nieuwe mensen kennen.

Nieuwsgierig geworden of dit wellicht ook iets voor u is? Bekijk de video van Open Coffee Maassluis van 10 december dat werd gehouden in SmartDesign Keukenstudio.

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.