De mooiste keuken van Nederland verkiezing 2021

Geschreven door in Event
17 november 2021 | Aangepast op: 17 november 2021

De mooiste keuken van Nederland verkiezing 2021

In november vond de verkiezing voor de mooiste keuken van Nederland 2021 plaats. Niemand minder dan onze keukenontwerper Coen van Gilst stond met zijn ontwerp in de top 3 van mooiste keukens. Uit tientallen inzendingen die door alle keukenspeciaalzaken van Nederland werden ingestuurd, betrad Coen samen met twee andere keukenontwerpers het erepodium.

Selectie procedure

Iedere keukenspeciaalzaak in Nederland mocht één keukenontwerp insturen om deel te nemen aan deze verkiezing. De jury - bestaande uit Monique van der Reijden (trendwatcher) en Evelien Reich (Hoofdredacteur Elle Decoration) - heeft alle inzendingen nauwkeurig onder de loep genomen en de selectie van de drie mooiste keukenontwerpen gemaakt.

Voor de bijeenkomst van deze verkiezing zijn alle toeleveranciers en keukenspeciaalzaken uit de Nederlandse keukenwereld uitgenodigd. Zij kregen ook een rol toegewezen want tijdens de bijeenkomst kregen zij de belangrijke taak om hun stem uit te brengen en daarmee het winnende ontwerp te kiezen.

Een prachtige prestatie

Alle stemmen werden geteld, de uitslag werd gedeeld. En Coen van Gilst heeft met zijn keukenontwerp een prachtige prestatie behaald, namelijk de tweede plek. Wij zijn ontzettend trots op hem en ons team.

Het is een pareltje

Evelien Reich - Hoofdredacteur Elle Decoration

Een korte samenvatting van het jury commentaar was: “Dit is een ultiem voorbeeld van hoe een nieuwe moderne keuken in een gerenoveerde boerderij een uplift geeft tot het ultieme villa gevoel. De juiste keuzes zijn gemaakt zonder de authenticiteit van het huis kwijt te raken. Oude details zoals de houten balken en houten deuren blijven behouden. Ook zijn we heel tevreden met de kleurkeuze, een groen-grijze optiek. Het is een pareltje”, aldus Monique en Evelien.

Benieuwd naar dit pareltje?

Wilt u graag de complete keuken bekijken? Het gehele project kunt u vinden op onze site:

Mooiste keuken 2021
Moderne Edelstaallook Keuken

Wilt u ook een slimme en smaakvolle keuken?

Kom langs in het SmartDesign center in Maassluis. Onze keukenontwerpers maken niets liever dan een slimme en smaakvolle keuken. Functioneel en fraai. Kijk eerst rond op onze website of maak direct een afspraak en we zien u graag binnenkort.

Maak een afspraak
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak