Mat zwarte keuken

Geschreven op 20 januari 2020 door Jeroen Vermaat in Binnenkijker

Mat zwarte keuken

Een mat zwarte keuken met zwart keukenblad. Een strakke verschijning in dit moderne appartement. Laat u inspireren door deze smaakvolle mat zwarte keuken, ontworpen door keukenontwerper Olaf Blom.

Matzwarte keuken met kookeiland

Deze mat zwarte keuken bestaat uit een hoge kastenwand en een kookeiland. Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging is hiervan verwerkt en voor sfeer en decoratie in deze moderne en strakke keuken, is er gekozen voor een stalen frame boven het eiland.

Wilt u ook een mat zwarte keuken?

Wilt u ook graag een mat zwarte keuken en heeft deze keuken u geïnspireerd of wilt u meer informatie? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maassluis en één van onze keukenadviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw slimme en smaakvolle keuken.

Jeroen Vermaat
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.