Kookdemo's bij SmartDesign Keukenstudio

Geschreven door in Event
11 april 2018 | Aangepast op: 17 december 2020

Proeven, proosten & proberen

De charme van vuur en kolen gecombineerd met de beste keukenapparatuur van vandaag de dag. Een kamado en high-tech keukenapparatuur gaan uitstekend samen. Dat wordt bewezen als Werner Hermsen - topkok van Miele en Jeroen Hazebroek – kamado chef – naast elkaar staan in dezelfde keuken met ieder hun eigen favoriete bereidingstools.

Kookdemonstraties bij SmartDesign Keukenstudio

Met regelmaat organiseren wij kookdemonstraties om iedereen in de zaak te laten ervaren wat de mogelijkheden van een keuken zijn, en alles wat daarbij komt kijken. Een bijzondere demonstratiekeuken, waar werkelijke alle snufjes van nu in verwerkt zijn.

Prachtig die apparatuur, maar wat past bij de kookstijl van de klant? Onder het genot van een drankje kan de apparatuur worden getest en de gerechtjes worden geproefd.

Ervaring van Wendy

Wij kunnen nu zelf vertellen hoe interessant, sfeervol en nuttig zo’n avond is, maar liever laten wij dit vertellen door Wendy die aanwezig was bij één van onze kookdemo’s.

“Iedereen werd persoonlijk - met een brede en welgemeende glimlach - verwelkomt door de heer Grinn, eigenaar van SmartDesign Keukenstudio. Die glimlach kan ook niet anders, als je je bedrijf op deze manier mag presenteren.

Een professionele Miele-kok demonstreerde het koken met een (stoom)oven. Geduldig en duidelijk legde hij uit welke mogelijkheden en voordelen er zijn voor het koken van voedsel met een stoomoven. En eerlijk gezegd: ik ben om!

"Al met al was het een unieke en zeer smakelijke ervaring"

Letterlijk daarnaast maakte barbecue-kok (en schrijver) Jeroen Hazebroek diverse heerlijke delicatessen klaar op de kamado. De heren en de kookwijzen deden niet voor elkaar onder. Beide koks creëerden met veel passie diversie exquise gerechten voor eenieder die zich – bofferds! – op dat moment in de winkel bevond. De zalm, sukade, picanha en chocolade lava cake waren heerlijk…

De avond werd afgesloten met op de kamado gegrilde gamba’s in marinade door ‘the boss himself’, die – op zijn zachts gezegd – ook van lekker eten houdt en dit op een excellente manier en met veel plezier bereidt! Al met al was het een unieke en zeer smakelijke ervaring!” Aldus Wendy Pragt.

Komt u ook naar onze kookdemo?

Recent heeft Miele deze inspirerende avond vastgelegd. Binnenkort delen wij deze video met u zodat u een idee krijgt van de kookdemonstraties bij SmartDesign Keukenstudio.
Graag verwelkomen wij ook u om bij ons te komen proeven, proosten en proberen!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak