Dit zijn de voordelen van een keuken tussen woonkamer en eetkamer

Geschreven door Stijnie Bakker in Inspiratie
7 augustus 2023 | Aangepast op: 14 augustus 2023

Voor u kunt gaan dromen over uw ideale keuken, is het belangrijk om de locatie in de huis te bepalen. Het meest voor de hand liggend is natuurlijk een aparte ruimte om te koken, maar heeft u al eens een keuken tussen woonkamer en eetkamer overwogen? In deze gevallen is dit de ideale plaatsing voor u.

1. U wilt optimaal gebruik maken van de ruimte

Door de keuken tussen woonkamer en eetkamer te plaatsen, geeft u uzelf enorm veel vrijheid. Rekening houden met een afgesloten ruimte is niet nodig. Daardoor is het mogelijk om te kiezen voor een open keuken, een halfopen keuken of zelfs een keuken met een kookeiland of bar. Alles is ineens mogelijk.

2. U ontvangt graag gasten

Een beetje ongezellig is het altijd wel. U nodigt vrienden of familie uit om te komen eten, maar staat steeds in een andere ruimte om al dat lekkers klaar te maken. Daardoor blijft er minder tijd over om bij te praten. Door te kiezen voor een keuken tussen woonkamer en eetkamer, worden uw etentjes een stuk gezelliger. Tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd, kan er volop gekletst en gelachen worden. Schenk die cocktails maar vast in!

3. U houdt van samen koken

Samen koken in een afgesloten kamer kan een beetje benauwd voelen. De kans is groter dat jullie elkaar in de weg lopen. In een keuken tussen woonkamer en eetkamer is er voldoende ruimte om samen een lekkere maaltijd te bereiden. Muziekje aan en de tijd zal vliegen terwijl jullie herinneringen maken of de kinderen voor het eerst roeren in de pan.

4. Een keuken tussen woonkamer en eetkamer krijgt veel daglicht

Naast het feit dat het gezelliger is om te koken in een ruimte waar andere mensen ontspannen, is het ook nog eens fijn voor de lichtinval. Natuurlijk licht kan door flink wat ramen naar binnen schijnen en van de keuken tussen woonkamer en eetkamer uw favoriete plek in huis maken.

Uw ideale keuken tussen woonkamer en eetkamer

Wilt u zeker weten dat u straks kunt genieten van de perfecte keuken tussen woonkamer en eetkamer? De medewerkers van SmartDesign staan voor u klaar. Sommige adviseurs zijn al vanaf het eerste uur aan ons verbonden. Kom langs of plan een afspraak zodat u al uw vragen beantwoord kunt krijgen. Uw slimme en smaakvolle keuken tussen woonkamer en eetkamer is dichterbij dan u denkt.

Stijnie Bakker
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak