Agressieve keukenboeren? Het kan ook anders..

Geschreven op 31 oktober 2016 door Coen van Gilst in Inspiratie

Consumenten die steeds vaker onder druk worden gezet om over te gaan tot de aanschaf van een keuken. De laatste tijd is er gelukkig steeds meer aandacht voor deze aanpak in sommige keukenzaken. Gelukkig ja, dat er aandacht voor is. Deze zaken moeten inzien dat dit niet de manier is om een keuken te verkopen. Wel is het jammer dat daarmee alle keukenzaken over een kam worden geschoren. Want echt, het kan ook anders.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) maakte 29 januari 2015 bekent dat de online klachten voor de keukenbranche enorm toe zijn genomen in het afgelopen jaar. Mensen worden dusdanig onder druk gezet dat ze veel te snel over gaan tot een akkoord op de offerte. Lees meer over deze publicatie op het AD.nl

Gewoon een keuken? Dat is ongewoon

SmartDesign Keukenstudio is opgericht in 1987. Al meer dan 25 jaar verkopen wij volgens het motto: “persoonlijk en eerlijk advies”. En dat is ook echt ons streven. Natuurlijk moet je je realiseren dat iedereen dat zegt, maar niet iedereen doet het. Het belangrijkste is dat de klant het gevoel heeft dat hij netjes wordt behandeld en op een eerlijke manier wordt geadviseerd.

Natuurlijk zijn dit ook woorden en nog geen daden, maar kijk anders eens bij onze beoordelingen om zelf te ontdekken wat onze klanten over ons zeggen. Of beter nog, ontdek het zelf en kom eens langs bij onze keukenspeciaalzaak in Maassluis.

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.