W. van der Steen

Tijdens een lange oriëntatieperiode voor een nieuwe keuken in bladen en bezoeken aan speciaalzaken, kwam ik ook bij SmartDesign. Een eerste oriëntatiebezoek verliep positief. Vol advies, zonder dat ik het gevoel kreeg een stap te moeten zetten die ik (nog) niet wilde. Tijdens een tweede bezoek is de eerste opzet verder uitgewerkt, tot ik er al mijn wensen in verwerkt zag en blij werd van het totaalplaatje. Het verwijderen van de oude keuken, aanpassingen aan leidingen en plaatsen nieuwe keuken is binnen 5 dagen gerealiseerd op een hele vakkundige en prettige manier. Een enkel restpunt moet opgelost, wat ook goed verliep. Het resultaat: ik ben er blij mee, de keuken is mooi en prettig in gebruik.

W. van der Steen
W. van der Steen
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.