W.R.M. Willems

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. We zijn van het begin tot het eind geholpen door Coen van Gilst, een deskundige en meedenkende medewerker. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooi ontwerp gemaakt van de verbouwing van de keuken, alsmede de woonkamer. De werkzaamheden zijn goed en op tijd uitgevoerd. Kortom wij zijn heel tevreden over Keukenstudio Maassluis. Zij verdienen wat ons betreft echt 5 sterren.

W.R.M. Willems

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.