Vermeulen

Na een zoektocht op internet terecht gekomen in Maassluis. Coen van Gilst was onze adviseur. Iemand die meedenkt met zijn klant. Vrij snel tot zaken gekomen met tegemoetkoming aan onze wensen (merk apparatuur). Ondanks de moeilijkheidsgraad die onze keuken met zich meebracht, gekregen wat we wilden. De monteurs prima vaklui die netjes werken. Kortom Keukenstudio Maassluis is het vertrouwen waard. Fam. Vermeulen

Vermeulen
Vermeulen
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.