René Wolf

Afgelopen week is onze mooie keuken door keukenstudio geplaatst. Echt ze hebben dat super gedaan. De monteurs waren erg netjes, behulpzaam en vooral erg bekwaam. Ook de aankoop van onze keuken was zeer prettig. Geen opdringerige verkoper maar gewoon alles rustig uitgelegd en over de prijs waren we zeker tevreden. Voor een mooie keuken en vooral voor een goede plaatsing ga dan zeker naar Keukenstudio Maassluis.

Eerdere ervaring 29 november 2017: Na 2 jaar hadden we eindelijk besloten om toch maar eens naar een nieuwe keuken te gaan kijken. Maar, ja als klant zie je door de bomen het bos niet meer met al die merkkeuzes en alle "super" kortingen die keukencentrums bieden. Wat is een goed merk en toch past binnen onze budget. We kwamen uit op het merk Schüller, dus de 1e stap was gezet en nu opzoek naar een keukenstudio die onze keukenwensen binnen ons budget zou kunnen verwezenlijken. Over keukenstudio Maassluis las ik goede recensies over de service en ze verkochten het merk Schüller. Voor ons was niet alleen de prijs belangrijk maar zeker ook de service er omheen. Vooraf had ik al 3x gebeld naar Keukenstudio Maassluis met allerlei vragen en het viel me al snel op dat ze ontzettend klantvriendelijk waren en ik alles kon vragen. Afspraak gemaakt met Jan van Dijk en hij legde me rustig uit hoe zij werken, nam alle tijd en dat sprak mij wel aan. Jan dacht mee en gaf me extra mogelijkheden aan en drong geheel niet aan tot "koop nu". Had aangegeven dat ik ook nog naar de concurrent zou gaan om een beeld te vormen qua klantenservice en prijsvorming. Mede door de slechte klantvriendelijkheid van het andere keukencentrum stond onze keuze vast.
Onze tweede afspraak met Jan van Dijk was wederom zeer prettig en ook nu weer gaf Jan ons tips die zeer bruikbaar waren. Onder het genot van frikadellen hebben we in alle rust ( gelukkig geen druk) alles kunnen vragen over onze nieuwe keuken. Alles liep heel gemoedelijk en uiteindelijk hebben we onze "droom" keuken gevonden en gekocht. Wat wij zeer fijn vonden is dat Jan na het benoemen van de prijs zelf aangaf met welke korting hij de keuken zou kunnen aanbieden. Jan bedankt voor je inzet , inzicht, adviezen en geduld want dat heeft mede bepaald dat we bij jullie onze "droom" keuken hebben gekocht. Overigens de hele winkel geeft een warme uitstraling, je voelt je eigenlijk meteen "thuis" en ook de klantvriendelijkheid hoe je benaderd wordt als je binnenkomt zouden vele keukenwinkels een voorbeeld aan mogen nemen. Al met al ik zal iedereen aanraden om zeker te gaan kijken in keukenstudio Maassluis om zelf te ervaren dat je als klant nog koning bent tegen en ook nog tegen een eerlijke prijs. We verheugen ons nu al op om straks in onze nieuwe de heerlijkste gerechten klaar te maken.

René Wolf

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak