Mike

Keuken kopen moet een feestje zijn maar de realiteit is vaak anders. Dan maar is naar SmartDesign Keukens in Maasluis, waarom? Nou..de bestaande keuken in onze nieuwe woning was een Siematic en door hun geleverd dus onder de noemer ze een kans te geven de gok gewaagd en een afspraak gemaakt. Tijdens de gesprekken nemen ze goed de tijd voor je en leggen ze goed uit wat hun werkwijze is. Het was duidelijk dat we hier niet met een offerte fabriek te maken hebben maar een partij die goed wil nadenken over onze toekomstige keuken. Een paar bezoeken en diverse mailtjes verder zijn we uitgekomen op ons definitieve ontwerp. Elk ontwerp is een afweging tussen diverse factoren waarbij ook prijs een aandachtspunt is. Wij zijn heel blij met het uiteindelijk resultaat wat we gezamenlijk met SmartDesign hebben bereikt.


Ook opvallend, er werd geen poging gedaan om ons af te praten van Miele apparatuur waardoor we nu een mooie mix hebben van Siemens en Miele en we puur op functionaliteit keuzes hebben gemaakt. Achteraf gezien hadden we nog beter naar de apparatuur moeten kijken en hadden we die paar Siemens apparaten mogelijk ook vervangen voor Miele. Corona maakte alles een stuk lastiger dus is het niet anders. De combinatie van Miele stoomoven/magnetron en volwaarde Miele oven bevalt uitstekend en de luxe warmhoudlade gebruiken we vaker dan gedacht en is een handige toevoeging.


Hoe ging de installatie? Eigenlijk verliep de installatie vrij soepel en zijn ze in totaal 3 dagen bezig geweest om de keuken goed en vakkundig te plaatsen. Tuurlijk zijn er wat dingetjes die niet helemaal goed gingen maar is dit voornamelijk te wijten aan de toeleveranciers die op dit moment veel last hebben van leveringsproblemen (Quooker, Siemens) Er wordt netjes gewerkt met eigen monteurs en alles wordt keurig opgeleverd en ook opgeruimd inclusief het afvoeren verpakking. Het is bijzonder maar blijkbaar zijn er bedrijven die achteraf zelfs transportkosten rekenen en is het afvoeren van alle rommel niet standaard. Niets van dit alles bij Smart Design keukens! Al met al zijn we super tevreden met onze nieuwe keuken is het resultaat precies wat we hadden verwacht.

Mike
Mike
Terug naar overzicht
Maak een afspraak