Marjon

Onze keuken is op en top opgeleverd! We zijn ontzettend blij met het resultaat. De bar is top, de lamp is mooi, de kast is prachtig! Best spannend of de kleuren en onze ideeën uiteindelijk ook matchen en uitkomen. En gelukkig is dat ook gebleken. Zelfs mooier dan we dachten.

De monteurs hebben fantastisch werk geleverd, zowel bij de planning als bij de plaatsing. Dank daarvoor, allen professionals! Vanaf het moment van opmeten, maken van de ombouw en uiteindelijk tot aan de afwerking van het laatste detail. Er werd prettig meegedacht om oplossingen te bedenken zoals de verlichting boven de koel/vrieskast, we zijn voorzien van slimme tips voor o.a. gebruik vaatwasser tot aan mooie afwerking van de plinten.

Daarbij niet onbelangrijk alle restmaterialen werden netjes opgeruimd en de ruimte werd schoon achtergelaten. Ook werd er schoon en netjes gewerkt, rekening houdend met de versgeverfde en gestuukte muren. Hier worden wij erg blij van! En daarom zullen we jullie aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele keukenleverancier.

Overigens waren de verhuizers die de keukenonderdelen bezorgden uiterst voorzichtig met het uitladen en afleveren. Ook hier worden we als klant erg blij van dat zorgvuldig omgegaan wordt met kostbaar materiaal.

Zonder al het voorwerk met Enno Grinn was dit resultaat er natuurlijk nooit geweest, dus dank voor het advies, tips en meedenken wat mede geleid heeft tot het mooie resultaat waar we jarenlang van mogen genieten!

Marjon
Marjon
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.