Hermine Koning

Via via kwamen we bij Keukenstudio Maassluis terecht. We hadden meteen een klik met het bedrijf. Toch nog maar even bij andere keukenbedrijven gaan kijken, maar de eerste indruk bleek de beste. Coen van Gilst heeft voor ons een mooie keuken ontworpen, geweldig zoals dat gaat op de pc. Ons huis moest nog gebouwd worden en met zo'n 3 D Print krijg je toch meer inzicht. Alle afspraken rondom installatie en montage zijn goed nagekomen. Ook de follow up bij kleine mankementen was goed. Een piepklein dingetje: graag bij oplevering wat informatie over het onderhoud van het keukenblad. Dat is later goed gekomen, maar als tip: doe dat bij oplevering. Verder niets dan lof voor alle prettige medewerkers!

Hermine Koning
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.