Groep Aankleden Dorpskerk

De bijzalen van onze wijkgemeente in 's Gravenzande moesten gemoderniseerd worden en daar hoorde ook een keuken bij waarin we kunnen koken en waarbij genoeg plaats is om koffie te schenken en uit te leveren en waar men met meerdere mensen kan werken. Ook moest er genoeg ruimte zijn om servies en ander keukengerei op te ruimen.We hadden zelf heel wat wensen waarbij we goed geadviseerd zijn door Coen van Gilst. Je kon merken dat hij veel ervaring heeft en ons op een prettige manier te woord stond. De keuken met uitgifteluik voldoen geheel aan onze wensen en is keurig geplaatst. We hebben al veel complimenten ontvangen over de prachtige keuken en gebruiken hem met veel plezier. Een aanrader om bij Keukenstudio Maassluis een keuken te kopen.

Groep Aankleden Dorpskerk
Groep Aankleden Dorpskerk
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.