Fam Wijnman

Zoals de hiervoor beschreven reviews zijn ook wij zeer te spreken over de gang van zaken bij smart design. Getipt door tevreden vrienden die ook de keuken hebben via smart design hebben wij en een eerste gesprek gepland met Coen van Gilst.
Onze vraag: Coen dit is de ruimte & wat kunnen we ervan maken.....


Er kon meer van gemaakt worden dan dat wij voor mogelijk hielden. We zijn uitgekomen bij mooi ontwerp en een Next125 keuken die aan onze wensen kon voldoen. Hoger (97cm)en dieper (65cm)aanrechtblad en met slecht 7cm hoge plinten waardoor we meer ruimte hebben in de kasten/lades. Deze keuken had dit allemaal. Wij hielden van het strakke design. Door de adviezen en het meedenken van Coen hebben we nog meer plezier van de ruimtes dmv een gecreëerde open keuken met bar en apart nog een zeer sjieke opgeruimde berging. De gemaakte 3D tekeningen gaven al een zeer duidelijk beeld van hoe het eruit komt te zien, maar in het echt is het nog mooier.
Zand grijze frontjes met een marmerlook TopCore keukenblad. Ontzettend tevreden met het contact en de manier van handelen gedurende de het hele proces, van begin gesprek tot eindresultaat. Super blij met de indeling, de kwaliteit en afwerking van de keuken en bijkeuken.
Mede mogelijk gemaakt door Coen's ontwerp, het perfect inmeten door Raymond en de uitstekende montage door Jeroen en Gino die met hoogwaardig kwaliteit gereedschap zeer kundig, netjes en oplossingsgericht de keuken hebben geplaatst

Fam Wijnman
Fam Wijnman
Terug naar overzicht
Maak een afspraak