Fam. van der Veen

Wij hebben onze keuken laten renoveren door Keukenstudio Maassluis. Aangezien onze bestaande keuken nog goed functioneerde maar naar de smaak van de vorige bewoners was, zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing waarbij een deel van de keuken behouden kon blijven terwijl de rest vervangen werd. Na enkele gesprekken en een huisbezoek waarbij we verschillende mogelijkheden bekekenen hebben zijn we tot een oplossing gekomen waarbij het aanrechtblad en een deel van de apparatuur behouden bleef, terwijl de keukenkasten, wanden en afzuigkap compleet vernieuwd werden. Het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door zeer handige vakmensen waarbij met name het plaatsen van de nieuwe kasten onder het bestaande aanrecht voor de nodige uitdagingen zorgde. Helaas was een van de zijpanelen op de verkeerde maat geleverd maar dit is op een later tijdstip zonder gedoe hersteld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde service van Keukenstudio Maassluis.

Fam. van der Veen
Fam. van der Veen
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.