Fam. Labee

Ik schrijf graag een beoordeling voor dit geweldige keukenbedrijf. Na lang zoeken kwamen we op een vrijdagavond bij Robert van Oorschot terecht om een kennismakingsgesprek te hebben. We waren niet op zoek naar een standaard keuken. Mijn man en ik hadden een lijst met wat we wilden in de keuken. Oa mocht de afvoerbuis van de afzuigkap zichtbaar zijn in de keuken en niet weg verstopt achter een koof. Robert stond overal voor open en luisterde naar onze wensen. Hij heeft een mooie indeling gemaakt met een groot fornuis er in voor mijn man. Ook zochten wij iemand die de oude keuken er uit kon halen , iemand voor de vloer en een stukadoor. Alles is door de keukenstudio gedaan. Door echte vakmannen! We kregen een mooi schema en alles is zeer goed verlopen van oude keuken eruit tot de nieuwe erin. Het is een mooie strakke industrieële keuken geworden. We genieten enorm en we krijgen super leuke reacties...
Bedankt Robert, Jeroen , Martin , Gino en Marcel voor onze geweldige droomkeuken!!!!!!!

Fam. Labee

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.